Κυρ, 17 Δεκ | AKBAN Ninjutsu Itten Dojo

Εργαστήριο Αυτοάμυνας Ενάντια στην Έμφυλη/Σεξιστική Βία

Ανοιχτό εργαστήριο αυτοάμυνας ενάντια στην έμφυλη/σεξιστική βία, διάρκειας 2 ωρών, με ελεύθερη συμμετοχή.
Όλες οι θέσεις έχουν καλυφθεί! Δήλωσε συμμετοχή για το επαναληπτικό εργαστήριο του Ιανουαρίου.
Εργαστήριο Αυτοάμυνας Ενάντια στην Έμφυλη/Σεξιστική Βία

Που & Πότε

17 Δεκ 2017, 3:00 μ.μ. – 5:00 μ.μ.
AKBAN Ninjutsu Itten Dojo, Protogenous 1, Athina 105 54, Greece

Πληροφορίες

Ανοιχτό Εργαστήριο Αυτοάμυνας Ενάντια στην Έμφυλη/Σεξιστική Βία

Απέναντι στην κουλτούρα του βιασμού που διογκώνεται συνεχώς και στα περιστατικά έμφυλης/σεξιστικής βίας που πληθαίνουν, το AKBAN Ninjutsu Itten Dojo απαντά διοργανώνοντας 2ωρο εισαγωγικό εργαστήριο αυτοάμυνας.

Όπως έδειξαν πρόσφατα περιστατικά σεξιστικής βίας που οδήγησαν σε δικαστικές περιπέτειες το ίδιο το άτομο που δέχτηκε επίθεση, η αυτοπροστασία δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη.

Η ικανότητα να προστατεύσουμε τον εαυτό/ή μας είναι εκτός από κοινωνική δεξιότητα και ατομική ευθύνη και αναπτύσσεται μόνο με συνεχή και ρεαλιστική εκπαίδευση.

Το εργαστήριο είναι βιωματικού χαρακτήρα και κατά τη διάρκειά του θα εξετάσουμε:

  • Τεχνικές αντίληψης και αυξημένης εγρήγορσης σε επικίνδυνο περιβάλλον
  • Ασκήσεις διατήρησης ψυχραιμίας και προσωπικής οριοθέτησης
  • Πρακτικές εφαρμογές αυτοάμυνας σε ρεαλιστικά σενάρια επίθεσης

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ανθρώπους που συνήθως εκτίθενται σε έμφυλη/σεξιστική βία (γυναίκες, ΛΟΑΤΚΙ άτομα) και θέλουν να μάθουν πως να προστατεύονται.

Το γνωστικό αντικείμενο του εργαστηρίου είναι οι πραγματιστικές λύσεις αυτοπροστασίας (πριν - κατά τη διάρκεια - μετά τη συμπλοκή) απέναντι σε συνθήκες απειλής κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της γενετήσιας αξιοπρέπειας που πηγάζουν από την κουλτούρα του βιασμού.

Η αυτοπροστασία δεν είναι υπόθεση ενός εργαστηρίου 2 ωρών. Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι να αποτελέσει τον πυρήνα για τη δημιουργία εργαστηριακού κύκλου εβδομαδιαίου χαρακτήρα .

Εισηγητής: Άρης Πήτας - AKBAN Ninjutsu Black Belt, Jiu Jitsu 2nd Degree Black Belt, Brazilian Jiu Jitsu Blue Belt, Balintawak Escrima Basic Instructor, Αναγνωρισμένος Προπονητής Jiu Jitsu από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Η συμμετοχή στο εισαγωγικό εργαστήριο είναι ελεύθερη.

Τελική προθεσμία δήλωσης συμμετοχής Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Αριθμός θέσεων: 30

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες/δήλωση συμμετοχής παρακαλώ καλέστε στο 6972269203, στείλτε μήνυμα στο σελίδα Facebook του AKBAN Ninjutsu Itten Dojo, ή στείλτε email στο ittendojo@gmail.com.

Κοινοποίησε