Πέμ, 10 Σεπ | Movement Lab

ATHENS PRIDE WEEK 2020: FIGHT BACK WORKSHOP - Κύκλος Γ

Διήμερο βιωματικό εργαστήριο αυτοπροστασίας/αυτοάμυνας ενάντια στην έμφυλη/σεξιστική βία, διάρκειας 1.5 και 1.5 ωρών ανά ημέρα. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:00 ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
Registration is Closed
ATHENS PRIDE WEEK 2020: FIGHT BACK WORKSHOP - Κύκλος Γ

Που & Πότε

10 Σεπ 2020, 7:00 μ.μ. – 11 Σεπ 2020, 8:30 μ.μ.
Movement Lab, Antilochou 5, Athina 104 35, Greece

Πληροφορίες

Το Fight Back Club σας προσκαλεί στο FIGHT BACK WORKSHOP - Βιωματικό εργαστήριο αυτοπροστασίας/αυτοάμυνας ενάντια στην έμφυλη/σεξιστική βία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε 3 κύκλους (1 μονοήμερος και 2 διήμεροι) κατά τη διάρκεια του Athens Pride Week 2020. Ο κάθε κύκλος είναι αυτοτελής και η παρακολούθηση του καθενός ολοκληρώνει τις θεματικές που θα εξετάσουμε. Ο μονοήμερος κύκλος είναι πιο συνοπτικός καθώς εξετάζει τις θεματικές που θα αναπτυχθούν σε περισσότερο βάθος στους διήμερους κύκλους. 

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι τα 16 άτομα λόγω των κειμένων διατάξεων για τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του Covid19. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και γίνεται απαραιτήτως με δήλωση συμμετοχής στην παρούσα φόρμα, η οποία συμπεριλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας για λόγους ιχνηλάτησης σε περίπτωση υγειονομικού συμβάντος. Τα στοιχεία σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο λόγο με οποιονδήποτε τρόπο από κανέναν.

Στο χώρο διεξαγωγής παρέχονται αντισηπτικά διαλύματα καθώς και οδηγίες για τη χρήση τους καθώς θα χρησιμοποιηθεί κοινόχρηστος εξοπλισμός στα χέρια. Απαραίτητη επίσης είναι η χρήση μάσκας από όλα τα άτομα που συμμετέχουν στο εργαστήριο (θα πρέπει να έχετε μαζί σας - σε αντίθετη περίπτωση δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο χώρο).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ Γ (ΔΙΗΜΕΡΟ) 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:00 ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.

Θεματικές Διήμερου Workshop

1η μέρα

  • Αυτοπροστασία: Ασκήσεις αυτοκυριαρχίας, αντίληψης και στρατηγικής (αναπνοές, φωνή, προτεραιότητες, σχέδιο δράσης)
  • Οριοθέτηση: Ασκήσεις επικοινωνίας ορίων και εγχάραξης αποστάσεων ζωτικού χώρου (στάση σώματος, ευθυγράμμιση καναλιών επικοινωνίας, σωματικό φράγμα)

2η μέρα

Αυτοάμυνα: Ασκήσεις συναισθηματικής ετοιμότητας για σύγκρουση και μαχητικές πρακτικές (ιεράρχηση διακυβευμάτων σύγκρουσης, διέγερση μαχητικού συναισθήματος, όρθια μάχη σε απόσταση συνδιαλλαγής και εκ του συστάδην, συν μάχη στο έδαφος/κατά απόπειρας σεξουαλικής επίθεσης/βιασμού)

FIGHT BACK CLUB - ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑΣ

Κοινοποίησε